Professionel byggepartner for kommuner

 

Vi løser opgaver for kommuner og offentlige institutioner på hele Fyn og i Trekantsområdet. Vi har erfaring med byggerier af meget forskellig karakter. Det gælder lige fra bygnings- og renoveringsopgaver på skoler, plejehjem, rådhuse, sygehuse og kirker til opførelse af idrætshaller, institutioner, utraditionelle kontorbygninger og lægning af fjernvarmerør.

Vi bygger på opmærksomt håndværk
Vores spændvidde er stor. Det samme er vores opmærksomhed. I os får du en erfaren og omhyggelig sparringspartner, der tilser, at opgaverne bliver udført rigtigt og til tiden. Støder vi på udfordringer, så løser vi dem. Resultatet er ordentligt håndværk og et projekt uden unødige overraskelser og besvær. Fordi opmærksomhed betaler sig – for dig og for os.

Orden og omtanke
Vi udviser omtanke i forhold til vores omverden og følger naturligvis alle gældende love, regler og krav til byggeriet. Det gælder inden for miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed på arbejdspladsen og samfundsansvar. Vi går ikke på kompromis og tager i videst mulig omfang lærlinge og praktikanter ind.

Har du et projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak.


 

 

 

 
Gratis rådgivning
Ring
Vil du hellere
skrive - kan du udfylde
kontaktformularen 
nederst på siden

Hurtige og venlige håndværkere

”De er nogle meget søde håndværkere, og det er en fornøjelse at se, hvor hurtigt arbejdet skrider frem”.

Peter Bloch-Sørensen, områdechef, Odense Kommune

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Navn:
E-mail:
Tlf.:
Besked: