Hovedentrepriser - Søger du erfaren byggepartner med stort overblik?

LKN BYG har mere end 50 års erfaring - Erfaring der kommer dig tilgode

Står du foran et større byggeprojekt, der kræver en bred faglig ekspertise og et stort overblik? LKN Byg er en erfaren byggepartner, og vi kan sætte det rigtige hold til din hovedentreprise. Inden for alle fag bruger vi kun egne dygtige folk eller faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for – hvad angår kvalitet såvel som service.

 

Få tryghed i processen
Vi tilbyder kompetent rådgivning, koordination og styring. I hele byggefasen holder vi tæt kontakt mellem alle parter – det gælder både bygherrer, formænd, håndværkere og arkitekter. Det giver dig ro i sindet og en følelse af, at der er fuldstændig styr på dit projekt.

 

Opmærksomhed i service og byggeri
Udgangspunktet for vores arbejde er altid dine ønsker og behov. Det betyder, at vi lytter opmærksomt og sætter en ære i at levere et resultat, der realiserer dine forestillinger. Samme opmærksomhed har vi i selve byggeriet. Vi tager hånd om alle detaljer i håndværket med en proaktiv tilgang. Derfor vil du ofte møde vores byggeformænd i færd med at tilse opgaverne ude på byggepladsen.

 

Få et uforpligtende tilbud
Ring til Kent Nicolaisen i dag på 22244668 og fortæl om dit projekt – vi giver et uforpligtende tilbud. Vores arbejdsområde omfatter hele Fyn og Trekantsområdet, blandt andet Fredericia, Odense, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder


 

 

 

 
Gratis rådgivning
Ring
Vil du hellere
skrive - kan du udfylde
kontaktformularen 
nederst på siden

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard, forstander Nislevgård Efterskole.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Navn:
E-mail:
Tlf.:
Besked: