Fagentrepriser velstruktureret og proaktiv tilgang

 

Hos LKN Byg har vi stor erfaring med fagentrepriser for private boliger, virksomheder og offentlige institutioner. Med os som samarbejdspartner kan du få udført fagentrepriser inden for tømrer-, murer-, anlægs-, beton- og nedrivningsarbejde. Fælles for vores fagentrepriser er en velstruktureret og proaktiv tilgang, der giver dig en tryg og overskuelig proces.

 

Effektiv tilrettelæggelse og planlægning

Hvad enten du ønsker en hovedentreprise, totalentreprise eller fagentreprise, er det vigtigt at engagere en byggepartner, der effektivt og gnidningsfrit kan tilrettelægge og planlægge projektet. Vi følger opmærksomt alle detaljer i håndværket og entreprisen, så byggeprocessen bliver holdt i kort snor.

 

Opmærksomme i alle dele af processen

Afsættet for fagentreprisen er dine ønsker. Derfor tilpasser vi kompetencer og maskinpark præcist til din entreprise. Vi lytter opmærksomt til, hvad du siger, og tilfører samme opmærksomhed til selve byggeprocessen. Det betyder ikke alene, at vi undgår unødige problemer og misforståelser i processen, men også at vi er i stand til løbende at orientere dig om byggeriets nøjagtige fremskridt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit projekt, så ring til os på 64 80 15 15. Hele Fyn og Trekantsområdet hører til vores arbejdsplads, herunder Fredericia, Odense, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder.

Tømrerentrepriser
Din kontakt Kurt Nicolaisen telefon 222 44 666 eller Kent Nicolaisen telefon 222 44 668

Murerentrepriser
Din kontakt Kasper Wichmann telefon 209 31 218

Anlægsentrepriser
Din kontakt Kent Nicolaisen telefon 222 44 668

Betonentrepriser
Din kontakt Kasper Wichmann telefon 209 31 218 og Kent Nicolaisen telefon 222 44 668

Nedrivningssentrepriser
Din kontakt Kent Nicolaisen telefon 222 44 668

Har du en fagentreprise, så kontakt os for en uforpligtende snak


 

 

 

 
Gratis rådgivning
Ring
Vil du hellere
skrive - kan du udfylde
kontaktformularen 
nederst på siden

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

"Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret".

Kent Stenvang, indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Navn:
E-mail:
Tlf.:
Besked: