En professionel & kvalitesbevidst byggepartner til dit erhversbyggeri

 

Ordentligt og opmærksomt håndværk – uden besvær
Vores spændvidde er stor. Det samme er vores opmærksomhed. Vi er en omhyggelig sparringspartner, der tilser at opgaverne bliver udført rigtigt og til tiden – med blik for detaljen. Resultatet er ordentligt håndværk og et projekt uden unødige overraskelser og besvær. Fordi opmærksomhed betaler sig – for dig og for os.


Hurtig og proaktiv handling
Vi har erfarne folk og avancerede programmer til at holde styr på dit byggeprojekt, så både fagfolk og systemer holder os opdateret. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt og proaktivt, når der opstår udfordringer og problemer – med respekt for den tidsplan, vi lægger i fællesskab med dig.

Hele Fyn og Trekantsområdet
Vi løser opgaver for virksomheder på hele Fyn og i Trekantsområdet, herunder Odense, Fredericia, Middelfart, Kolding og de omkringliggende områder. Står du foran et byggeprojekt, så ring til os på 64801515 og få en uforpligtende snak.


UDVALGTE REFERENCER


 

 

 

 
Gratis rådgivning
Ring
Vil du hellere
skrive - kan du udfylde
kontaktformularen 
nederst på siden

Løsningsorienteret og behageligt samarbejde

”På alle parametre har det været et professionelt, løsningsorienteret og behageligt samarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Fra håndværk til murværk, fra de overordnede linjer til de små detaljer”.

Jens Østergaard, forstander Nislevgård Efterskole.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Navn:
E-mail:
Tlf.:
Besked: