Opmærksomt håndværk til offentlige og erhverv


LKN Byg er professionel byggepartner for virksomheder, kommuner og offentlige institutioner på hele Fyn og i Trekantområdet. Vi styrer byggeprojekter i totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Det gælder såvel store anlægsarbejder, renoveringsopgaver som nybyggerier.

Værdi i kvaliteten
Det handler om at give dig værdi for pengene på den lange bane. Ikke bare om prisen her og nu. Vi sikrer dig et lønsomt byggeri ved at yde omhyggelig sparring og styring. Du får værdi i kvaliteten og en effektiv proces med så få sten i vejen som muligt. Derfor værdsætter vi også kvalitetsbevidste kunder og samarbejdspartnere, der bygger på de samme værdier som os.

Færdigt byggeri er færdigt byggeri
Når vi afleverer et færdigt byggeri, så er det også et færdigt byggeri. Der mangler ikke en liste her og en fuge der. Detaljerne er på plads, og håndværket er i orden. Har der været problemer undervejs, så er de løst.


Har du et projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak.


 

 

 

 
Gratis rådgivning
Ring
Vil du hellere
skrive - kan du udfylde
kontaktformularen 
nederst på siden

En hurtig og fleksibel samarbejdspartner

"Vi har gennem mere end 30 år ringet til LKN Byg, når der skulle renoveres, vedligeholdes eller bygges nyt. Opgaverne har omfattet både støbeopgaver og tømreropgaver på produktionsbygninger og beboelsesejendomme. LKN Byg er hurtige og fleksible til at løse opgaverne og kan ofte rykke ud med kort varsel. Servicen er altid i top, og de kender vores høje krav til kvalitet. Det gør samarbejdet effektivt og ukompliceret".

Kent Stenvang, indehaver af gartneriet Egehøj Champignon i Veflinge

 

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Navn:
E-mail:
Tlf.:
Besked: