Nyt badeværelse eller nyt udseende

Trænger dit gamle badeværelse til en opfriskning,
eller skal du ha´ nyt badeværelse?

Renovering af badeværelse, eller nyt badeværelse

 

Murerfirmaet K. Wichmann med 40 års erfaring er en del af LKN Byg

Trænger dit gamle badeværelse til en opfriskning, eller skal det helt udskiftes? Hos LKN Byg tilbyder Murerfirmaet K. Wichmann murerarbejde i forbindelse med badeværelser. Vi har mere end 40 års erfaring med at lave badeværelse, så skal du have lagt klinker, pudset vægge eller andet murerarbejde i forbindelse med nyt badeværelse er vi din ekspert.

 

Æstetiske, funktionelle og robuste løsninger

Det er vigtigt, at håndværket er ordentligt på badeværelset. Ellers risikerer du for eksempel utætheder, der kan give anledning til stor irritation. Vi har stor erfaring med æstetiske, funktionelle og robuste løsninger, du kan regne med mange år i fremtiden.

 

Vi bygger på opmærksomt håndværk

Grundlaget for vores arbejde – og det gælder alle grene af virksomheden – er opmærksomt håndværk. Det vil sige, at vi er opmærksomme i alle dele af processen – både når vi lytter til dig, og når vi tager hånd om de håndværksmæssige detaljer.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Ring til Murermester Kasper Wichmann på 20931218 – så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave og tilbyder rådgivning og vejledning i samme ombæring. 
Hele Fyn og Trekantsområdet er vores arbejdsplads, herunder Middelfart, Fredericia, Middelfart, Odense og de omkringliggende områder.

Nyt badeværelse - Ring til Murermester Kasper Wichmann


 

 

 

 
Gratis rådgivning
Ring
Vil du hellere
skrive - kan du udfylde
kontaktformularen 
nederst på siden

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Navn:
E-mail:
Tlf.:
Besked: